luni, 22 februarie 2010

Post

Acesta este un post.Spre deosebire de altele,acesta este mai nou,are cele mai putine caractere si nu reflecta nimic.Din pacate aici se incheie.
Deoarece o nevoie speciala care imi face disperate semne din adancul subsolului,prea ametita de plantele etno( ) am editat acest post.
Al doilea edit vine cu ceva mai nou,mai bun,mai fericit,mai mare,mai rotund,mai...iunie,decembrie.Rezultatul este acelasi : un fluture.
Este acelasi post,doar ca revizuit.Daca vreti il puteti compara cu un parbriz care e in decursul unei spalari,se spala,se spala,se spala,pana ramane fara apa.
Cand credeam ca scriu si eu un post scurt,dar nu,noi suntem lungareti de felul nostru.
Eu tot timpul am vrut sa primesc flori,dar niciodata n-am realizat ca defapt nu aveam pamant.
EDIT: Cumpar pamant pentru flori.
EDIT2: Primesc flori gratis.
Edit special pentru rotofeiul meu stereotip in comunicare : LoL.Dragi mei,nu va mai ganditi la picioare de caini,LoL inseamna altceva.
Later x. Unde X ia valori multiple : E+D+I+T.
In seara aceasta am realizat de ce ma pasioneaza apa.Pe langa faptul ca e uda,e cel mai bun motiv pentru a folosi un prosop.
Tot timpul mi-am dorit sa sar cu parasuta.Dar daca in loc de parasuta,cineva ( normal ca nu noi ) are un caine,si nu-si da seama,si trage de altceva,care nu e coada...oare supravietuieste cainele?
Cateodata trebuie sa stii sa faci pe pufuletele : sa te bagi in apa,te umfli,apoi iti dai drumul.Dupa asta imediat fugi,daca nu vrei sa simti si tu mirosul...sau sa iei bataie.
Am fost in vacanta la bunici,si acolo o stana.Ca sa vezi am mers la stana sa cumpar niste Ferrero Rocher pur naturale,ca sa fiu galant si sa ma impac cu vecina de peste drum.Nu stiu de ce cand i le-am dat si i-am zis ca sunt pentru ea a aruncat cu ele dupa mine.Haha,pe langa faptul ca mi le-a dat ciobanul gratis si-a consumat si vecina sapunul sa se spele pe maini.
Anii trecuti pe cand locuiam la bloc auzisem pentru prima oara la etajul superior strigatele unei mari compatrioate : Oh,no!Oh,no! Am tot stat si m-am gandit de ce a obligat-o sotul sa mance tot din farfurie daca ea vroia defapt desert?

Aceste este ultimul edit.O noapte cruda si intunecata si-a lasat razele de lumina peste al meu crestet.
Cuvintele Fluture,crestet,Rocher,farfurie si sintagmele : Cumpar pamant,A vrea desert + interjectia Oh,no! au drepturi de autor,orice folosire a lor in incercare obtinererea mainii unei fete este strict neindicata.
Cu toata stima,am plecat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu