duminică, 2 august 2009

Inuaki: Reptilianul din mine

Aryana Havah este autoarea cartii "Magul din Carpati"
Inuaki, reptilianul din mine - dezvaluiri tulburatoare despre trecutul, prezentul si viitorul Pamântului. Cartea ne invita sa pasimîntr-o lume aparte, mistica, terifianta, dar absolut sublima prin ineditul ei. Pe parcursul relatarii vom afla raspunsuri la întrebarile care framânta omenirea de milenii:"Cine suntem?"," De unde venim?" si"încotro ne ducem?".Unele informatii ne vor parea incitante, altele dureroase, iar altele ne vor rasturna sistemul de valori. Pe masura ce le vom aprofunda vom realiza ca, de fapt, toate aceste lucruri se aflau ascunse adâncînauntrul nostru,încatusate, asteptând parca clipa eliberarii. Alaturi de David, un copil special, sosit printre noi tocmai de pe planeta Inua, suntem purtatiîntr-o calatorie fascinanta prin care ni se releva atât trecutul, prezentul si viitorul planetei Terra, cât si conexiunea speciei noastre cu cea a reptilienilor, calatorie al carei unic scop este apropierea noastra de Divinitate, de Adevar, de Viata.
-------------------------

Aceasta este o scurta prezentare de pe acest blog : http://romaniaesoterica.blogspot.com/2009/02/inuaki-reptilianul-din-mine-aryana.html
Scuzandu-i si sarind peste greselile de ortografie am citit intamplator aceaste marturii ale lui David din secolul 21.Problema este aceiasi,este clasica - 2012 este anul unei noi dimensiuni,schimbarii,Romania este un taram SFANT iar anii premergatori acestei schimbari vor fii plini de Cataclisme si nenorocirii mii de oamenii murind.Mai mult decat atat problema este pusa altfel avand insa ca structura de rezistenta aceiasi idee : Iubirea si tot ce izovareste din ea ne va duce intr-o noua era,intr-un nou ciclu.
De la civilizatia Maya pana la acest pustii multi vocile nu au incetat sa vorbeasca despre 2012.In aceasta carte se vorbeste despre clasica Conspiratie care ne conduce,ea fiind privita cu alti ochi,se vorbeste despre Dumnezeu ca fiind altceva decat cea ce cunoastem noi,se vorbeste despre manipulare de care suntem toti constienti,dar se pare ca nu facem nimic.
Ramane de vazut o problema : Este adevarata?Sau este doar un alt mod de a manipula omenirea?
PS:Aceasta carte prezinta multe subiecte sensibile care o sa vi se pare false/ciudate iar parerile o sa fie impartite in cea ce o priveste.
Are 80 de pagini si este lejer de parcurs si o puteti descarca de aici

http://aum-global.net/downloads/INUAKI.pdf

O sa incerc sa ma ocup de acest TOPIC si sa citesc orice comentariu.
Merita sa o cititi,niciodata nu stii ce iti poate aduce o carte,fie ea vazuta ca o tampenie sau ca o revelatie...
N-am nici un motiv pentru care m-am intors,pentru simplu motiv ca am considerat ca nu am plecat niciodata.
Daca ati citit cartea/intentionati sau orice altceva de genul asta rog fiecare blogger incepand cu alle sa faca un mic post cu un redirect spre acest post sau sa isi faca un asemenea post pentru a ajunge aceasta carte in varianta sa online cat mai departe si pentru a ne imbogatii unele cunostinte sau imaginatia in privinta altora cu mai mult decat jocuri si basme de mult stiute...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu